4 Şubat 2016 Perşembe

Vip Transfer


Transfer ve Shuttle Servisimiz 7/24 Emrinizde Nerede Olursanız Olun Havaalanı Transfertransfer hizmetleri

transferhizmeti Transfer

Hedefimiz özellikle havaalanına geliş ve gidişlerde yerli ve yabancı müşterilerimize konforlu bir ulaşım sağlamaktır. Tam donanımlı “Van” tipi araçlar yada rahat edebileceğiniz lux otomobiller ve seçilmiş, çok iyi seviyede yabancı dil bilgisine sahip, konusunda eğitimli ve deneyimli personelimiz ile 24 saat kesintisiz hizmet vermekteyiz.

        ” Vip Transfer ” görevlisi müşterilerimizi Havalimanı Dış hatlar Terminalinde pasaport kontrolünden hemen sonra ( karşılama salonu ) ve İç hatlar Terminalinde karşılamakta, bavul taşıma, “Porter” temini, banka / döviz işlemleri veya yolculuk boyunca çıkabilecek diğer ihtiyaçlarında yardımcı olmaktadır. 
          Havaalanı Transfer Hizmeti ile ayrıca ülkemize yeni gelen misafirlerinizi havalimanında karşılıyoruz ve sizin yanınıza getiriyoruz. Daha bir çok şeyi hayal edebilirsiniz. Sizin emrinizde bir şoför ve otomobil gibi düşünebilirsiniz.
Söylediğimiz gibi siz sadece arkanıza yaslanıyorsunuz. Trafik sıkıntısı çekmiyorsunuz, arabayı park etmek ile uğraşmıyorsunuz. Bu ve bunlar gibi bir çok şey..
Çoğumuz biliriz araba kullanmanın sıkıntılarını. Sizde ayrıcalıklı olmak isterseniz, rezervasyon hattımızı  arayarak bu hizmet hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca aklınıza takılan sorular için hiç çekinmeden bizi arayabilirsiniz.
turhizmhizmetleri

1 yorum:

  1. http://www.acilvale.com/transfer - Vip Transfer Hizmetleri Siz ve Sevdikleriniz İçin

    YanıtlaSil